Jackpott i nätverk

Vad menas med att en jackpott är i nätverk kan man fråga sig. Jo, en “vanlig jackpott” är en fast summa som man kan vinna i en maskin som man spelar på. Om man får rätt kombination det vill säga. Sedan finns det en progressiv enskild jackpott. Detta är en jackpott som finns i en maskin där summan ökar för varje spel som spelas i denna maskin och får man rätt kombination så vinner man den.

Jackpott

Vad är Jackpott i nätverk?

Jackpott i nätverk går under namnet In-house Progressiv Jackpott. Detta består av en antal maskiner som är sammankopplade i ett nätverk, det kan vara på ett och samma svenska casino eller på ett antal olika. Så fort någon spelar på någon av de alla maskiner som ingår i detta nätverk så stiger jackpotten. Detta gör den ända tills någon vinner jackpotten. Vilket kan vara på vilken maskin som helst av dessa som finns i detta nätverk. När det sker så startar man om jackpotten på en förutbestämd summa och så börjar allt om igen.

Det man ska hålla ögonen på när man spelar med en jackpott i nätverk är villkoren, det kan nämligen vara så att man måste satsa den högsta insatsen för att kunna vinna jackpotten även om man får rätt kombination.