Jackpottspel från NetEnt

NetEnt är namnet på en av dem mest populära spelleverantörerna på onlinecasinos idag. Företaget startades för över 20 år sedan och har vuxit till en storlek på över 1000 anställda, runt om i världen. Dem har ett stort utbud på totalt cirka 200 stycken spel, och däribland också en massa olika jackpottspel.

Jackpottspelen

I följande lista kommer man kunna läsa om 3 stycken populära jackpottspel, som kommer ifrån spelleverantören NetEnt:

  • Hall of Gods – En videoslot med jackpott som har 5 stycken hjul, 3 hjul och 20 stycken vinstrader. Det finns tre stycken jackpotts, på olika storlekar, som man har chans att vinna. I detta jackpottspel finns både wilds, freespins och bonusspel.
  • Divine Fortune – I denna slot finns det en stor, en mellan och en mindre jackpott. Spelet har 5 stycken hjul och 20 stycken vinstrader. Det finns spelfunktioner som fallande och expanderande wilds, omsnurr och freespins, utöver just jackpotten.
  • Arabian Nights – För 3 stycken scatters eller fler får man 15 stycken freespins, där vinsterna ifrån dessa kommer att tredubblas, exklusive jackpottvinst. Dessutom får man vinster i olika grader, beroende på hur många scatters man erhåller. 5 stycken wild-symboler innebär jackpottvinst. Det finns 5 hjul och 10 stycken vinstrader.

Utöver dem ovanstående jackpottspelen så erbjuder Netent även Mega Fortune Dreams, Caribbean Stud Professional Series, Cosmic Fortune och Mega Fortune.